Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/speranta/public_html/constructiipiscine.ro/includes/functions.db.php on line 7
Servicii piscine
peste 10 ani de experienta in domeniul piscinelor

Constructii Piscine Logo

ro-flagen-flag

  • peste 350 de piscine realizate
  • peste 32 de constructii realizate
  • peste 15 piscine publice
  • peste 200 de piscine echipate complet
  • peste 25 jacuzzi pentru piscine publice
  • peste 15.000 metri patrati de placari speciale
  • peste 50 incaperi piscine cu echipament de dezumidificare
Portofoliu piscine - Speranta Club Sigla Asociatia Patronala Piscine si Wellness

Intretinere piscine

Pe langa serviciile de proiectare, construire si echiparea a piscinelor dvs, Speranta Club va ofera si serviciile de intretinere a acestora in timp.

Activitatea de intretinerea reprezinta un factor de o mare importanta, prevenind posibile defectari a echipamentelor din dotare, prin utilizarea adecvata a acestora, precum si educarea beneficiarilor prin stabilirea unor reguli de conduita care sa permita mentinerea acestora intr-o stare buna.

Aceasta intretinere presupune actiunea de verificare periodica a echipamentelor din dotare in vederea intervenirii in caz de defectare a acestora, precum si acordarea de consiliere in ceea ce priveste buna intretinere acestor echipamente si accesorii.

Intretinrea in timp a piscinelor presupune servicii de inalta calitate si de aceea Speranta Club va sta la dispozitie pentru satisfacerea nevoilor dvs.

intretinere piscine aparat contra curent
intretinere piscine sistem filtrare incalzire automatizare
intretinere piscine sistem tratare apa

Service piscine

Service-ul reprezinta un factor important de exploatare in timp a piscinelor construite, prelungindu-le astfel viata.

Speranta Club ofera service pentru piscine, intervenind ori de cate ori veti avea probleme. Daca intampinati probleme cu echipamentele sau accesoriile piscinelor dvs, daca apar defectiuni ale acestora la sistemele de filtrare, incalzire sau dezumificare; defectiuni care necesita repararea sau inlocuirea acestora, va invitam sa apelati cu incredere la serviciile Speranta Club care va sta la dispozitie oferindu-va service de inalta calitate.

service piscine racorduri
service-piscine-sistem-de-filtrare-kripsol
service piscine sistem filtrare