Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/speranta/public_html/constructiipiscine.ro/includes/functions.db.php on line 7
Placari piscine
peste 10 ani de experienta in domeniul piscinelor

Constructii Piscine Logo

ro-flagen-flag

  • peste 350 de piscine realizate
  • peste 32 de constructii realizate
  • peste 15 piscine publice
  • peste 200 de piscine echipate complet
  • peste 25 jacuzzi pentru piscine publice
  • peste 15.000 metri patrati de placari speciale
  • peste 50 incaperi piscine cu echipament de dezumidificare
Portofoliu piscine - Speranta Club Sigla Asociatia Patronala Piscine si Wellness

Placari piscine

Aspectul exterior al piscinelor publice este un factor deosebit de important. Puteti sa imprimati piscinelor dvs un anumit stil in functie de scopul pentru care au fost realizate.Avand la dispozitie o serie larga de materiale si utilaje specifice operatiunii de placare, Speranta Club va sta la dispozitie pentru a da o nota personala piscinei dvs.

Materialele precum si stilul ales se va reflecta in aspectul final al lucrarii si de aceea noi acordam o atentie deosebita atat alegerii materialelor cat si consilierii in ceea ce priveste stilul ales.

Pentru rezistenta si aspect cat mai placut, Speranta Club recomanda pentru piscinele de exterior placarea cu materiale ca kinkerul sau vitroceramica. Avand unele caracteristici fizice deosebite, acestea sunt usor de intretinut, rezista la schimbarile de temperaturi si au un aspect exterior foarte placut.

O alta varianta o reprezinta si liner-ul care este un material practic atat ca aspect cat si in ceea ce priveste raportul calitate - pret, singurul lui dezavantaj fiind faptul ca nu rezista anotimpului rece si de aceea recomandam acoperirea piscinelor in acest caz.

Daca ne referim la o alta metoda eficienta si ieftina vom lua in considerare si varianta vopsirii piscinelor.

Pentru o mai buna intretinere a piscinelor trebuie avut in vedere si placarea spatiilor dinprejurul acestora. In acest sens se recomanda placarea cu material antiderapant precum si dotarea cu sifoane de scurgere pentru o curatare si o intretinere adecvata a spatiului.

Pentru piscinele acoperite Speranta Club ofera montarea in pardoseala a unor sisteme de incalzire, oferind un plus de confort beneficiarilor dvs.