Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/speranta/public_html/constructiipiscine.ro/includes/functions.db.php on line 7
Piscine publice
peste 10 ani de experienta in domeniul piscinelor

Constructii Piscine Logo

ro-flagen-flag

  • peste 350 de piscine realizate
  • peste 32 de constructii realizate
  • peste 15 piscine publice
  • peste 200 de piscine echipate complet
  • peste 25 jacuzzi pentru piscine publice
  • peste 15.000 metri patrati de placari speciale
  • peste 50 incaperi piscine cu echipament de dezumidificare
Portofoliu piscine - Speranta Club Sigla Asociatia Patronala Piscine si Wellness

Piscine publice

Departe de a reprezenta un element de lux, piscina publica a devenit o necesitate si o obisnuinta, un element de mare importanta, de care, orice fel de structura turistica, club sau spatii similare, nu se poate lipsi, aducand clientilor un plus de relaxare si o modalitate cat mai placuta de petrecere a timpului liber.

Fie ca este vorba de piscine sau bazine de inot acoperite sau in aer liber, de placarea, accesorizarea si echiparea acestora, noi am ales sa ne ocupam de toate detaliile in vederea satisfacerii unei game cat mai variata de cerinte.

Atat executarea cat si exploatarea piscinelor publice se supun unor reguli acceptate in fiecare tara dar si de reguli existente la nivel european.

piscine square vezi portofoliul complet

Pentru a veni in intampinarea tuturor cerintelor si exigentei publice, Speranta Club, urmareste sa respecte toate normele de construire, materiale utilizate, securizare, de iluminat si igiena, recomandate la nivel european.

De respectarea acestor reguli precum si de adaptarea lucrarilor la standarde europene se ocupa echipa noastra de specialisti.

Speranta Club se ocupa atat de construirea piscineor publice cat si de placarea, echiparea, accesorizarea si intretinerea acestora in cele mai bune conditii.

Oferim clientilor nostri o munca de calitate utilizand tehnologii de ultima generatie si mult profesionalism. Avand un portofoliu de vaza, ne-am facut remarcati pe piata de specialitate, devenind liderul numarul unu in Romania cand vine vorba de atat de consultanta si proiectare cat si de construirea si dotarea piscinelor dvs.

Etapele constructiei

Constructia oricarei piscine implica atat materiale adecvate, de o calitate superioara ajutate de o tehnologie moderna, cat si de o echipa de oameni bine instruiti. Orice proiect de construire a piscinelor presupune si o serie de etape printre care amintim: Proiectarea, Excavarea, activitatea de Construire efectiva a piscinei, Placarea, precum si Echiparea acesteia. Pentru intelegerea importantei succesiunii acestora, vom exemplifica in cele ce urmeaza, prin imagini, etapele mentionate.