Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/speranta/public_html/constructiipiscine.ro/includes/functions.db.php on line 7
Echipamente piscine
peste 10 ani de experienta in domeniul piscinelor

Constructii Piscine Logo

ro-flagen-flag

  • peste 350 de piscine realizate
  • peste 32 de constructii realizate
  • peste 15 piscine publice
  • peste 200 de piscine echipate complet
  • peste 25 jacuzzi pentru piscine publice
  • peste 15.000 metri patrati de placari speciale
  • peste 50 incaperi piscine cu echipament de dezumidificare
Portofoliu piscine - Speranta Club Sigla Asociatia Patronala Piscine si Wellness

Echipamente piscine

Pentru obtinerea unei eficiente in exploatarea piscinelor publice Speranta Club vine cu o oferta ce cuprinde o gama larga de echipamente piscine si accesorii de inalta calitate, raportate mereu la nevoile existente.

In vederea unei bune functionari a piscinelor, se urmareste racordarea diferitelor echipamente si accesorii la nivelul fiecarui bazin si de acest lucru se va ocupa echipa noastra de specialisti.

Accesorii piscine

Orice piscina publica, pentru a indeplini standardele de calitate cerute si pentru a creea confortul dorit trebuie accesorizata adecvat. Speranta Club este o companie specializata in accesorizarea piscinelor publice oferindu-va accesorii de inalta calitate si fiabilitate.

Compania noastra va ofera o gama variata de accesorii venind in intampinarea cerintelor publice si oferindu-va un grad inalt de confort precum si eficienta intretinerii acestora.

Pentru intretinerea atmosferei in spatiile piscinelor publice, Speranta Club va poate oferi si o serie de alte accesorii cum ar fi: tobogane acvatice, trambuline, perdele de apa sau culoare de competitie.

Compania noastra va ofera pe langa echipamentele obligatorii si o serie de echipamente piscine cu un impact deosebit asupra design-ului, cum ar fi iluminarea subacvatica.

La cerere, putem pune la dispozitie orice tip de accesorii.

Sisteme de filtrare

Curatenia apei din piscinele publice reprezinta un factor deosebit de important si de aceea ne-am gandit sa va oferim solutia adecvata.

Pentru indepartarea mizeriei si purificarea apei din priscinele publice, va oferim o serie de echipamente speciale de filtrare, adaptate la volumele diferite ale bazinelor, alaturi de pompe, skimmere, insuflatoare si alte accesorii.

Pompa este un echipament special care ajuta la antrenarea apei in intreg circuitul piscinei.

Skimmerele sunt acele echimentente speciale cu ajutorul carora se capteaza apa din bazinul piscinei, urmand a fi reintrodusa cu ajutorul altor echipamente ce poarta numele de insuflatoare.

Sisteme de tratare

O serie de echipamente importante pentri piscinele dvs, le puteti descoperi si in gama de echipamente pentru dezinfectarea si tratarea apei automata pe baza de CL si PH, precum si in solutiile speciale pentru dezinfectarea apei cu sare. Alegand serviciile Speranta Club, puteti opta pentru dezinfectarea apei prin tehnologii speciale bazate pe ultraviolete sau cu ioni de cupru si argint.

Sisteme de dezumidificare

Procesul de dezumificare este unul deosebit de important si necesar pentru piscinele de interior.

Acest proces de dezumificare reprezinta actiunea de retinere a vaporilor degajati de apa (mai ales la piscinele cu apa calda), cu ajutorul unor aparate special proiectate.

Aceste aparate au rolul de a controla umiditatea incintei unde se afla piscina, prevenind aparitia igrasiei la nivelul peretilor si implicit creearea unui aspect urat al acestora. Speranta Club va ofera echiparea piscinelor dvs cu aparate speciale, prevenind aparitia acestor probleme.